UPOZORNĚNÍ: Při čtení zde uvedených KURIOZIT, které jsou jen ,,opisem" skutečné reality, mohou čtenáři, čtenářky, celkem i pochopitelně, nabýt dojmu, že Česká vláda, Strakova akademie, Český parlament, Senát České republiky k tomu mlčící, úřad prezidenta České republiky, jsou plné mentálně retardovaných osob.
Ovšem.. pokud si uvědomíme, že se tito Lidé obvykle honosí akademickými tituly, spíše je nasnadě, že jsou v područí, ve službě, sil, které se dlouhodobě snaží zničit podvratně Český stát, Český národ, a například přeosídlením svými občany, občankami, se zmocnit území ČR, což už se reálně i děje, a to z různých světových stran, zejména rusky mluvícími, zde i skupujíc, v ČR, lukrativní nemovitosti, například..

středa 27. listopadu 2019

,,DEN BEZ DLUHŮ s Českým rozhlasem"?? .. Co to je za fake titulek zprávy ?? Umíte v ČRo počítat? Když dlužník platí nájem byť jen pouhé garsoniery ve výši 13 tisíc, v Praze, a dostává od exekutora, či od insolvenčního správce, prostřednictvím zaměstnavatele mu ponechané nezabavitelné minimum maximálně cca 12500,- korun, pokud je zaměstnán (o podnikání nemůže být se zablokovaným bankokontem na nulu ani řeč, a to je první, co exekutoři kliknutím na klávesnici pc dělají) NEMÁ ani na nájem, vyrazí jej z bytu, končí v Lese. KONEČNÁ!! Fašisticko Likvidační KONEČNÁ člověka, Lidí, v České republice, uprostřed Evropy v 21.století po Kristu, i s Kristem vedle sebe, kde takřka všichni jsou nějak zadluženi v zemi, v ČR. Nechte si tyhle titulky o dojmu, že lze situaci vyřešit. To nám cpou ze všech stran, POPULISTIČTÍ demagogové. A jako první zablokuje exekutor dlužníkovi jeho bankokonto na nulu, mnohdy i na mnoho měsíců, let. Přesto jsou i mezi Vámi, v ČRo, Lidé, se uvedenému stavu dlužníků, poťouchle, škodolibě, vysmívat, jak jsem i zaznamenal historicky v nedávné minulosti. A jistě Vám, to, o čem píši, vše, JE ZMÁMO. Tak nedělejte taky z Lidí, prosím, ČRo, vytvářením chimér o zvládnutelnosti, blbce. Systém JE FAŠISTICKY dlužníkům v základu nepřátelský, FAŠISTICKO LIKVIDAČNÍ. Více, podrobnosti, na zdejším blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com. Jste už tím, ČRo únavní. Tou falešnou pokryteckou Vaší, zkaženou, ,,politickou korektností", a udržováním tak tomuto fašistickému systému co nejdýl status Quo. Stále se točíte, ČRo, uvnitř tohoto fašistického systému, coby zákonného, a cpete Lidu pocit, že je to dané, a že v tom mají umět žít. NEDÁ se to obvykle ,,PŘEŽÍT". 1+1 byly, a jsou, vždy 2. TENHLE FAŠISTICKÝ SYSTÉM STÁTU MUSÍ BÝT NAHRAZEN, I PERSONÁLNĚ POLITICKY, PARLAMENTNĚ POLITICKY, V ÚŘADU PREZIDENTA, NA ÚROVNI KOOPERUJÍCÍCH I SOUDCŮ, a spol., NOVOU PERSONÁLNÍ STRUKTUROU, KTEROU BUDE KOMPLEXNĚ FAŠISMUS TEN V ČESKÉ REPUBLICE, A NAVŽDY, VYMÝCEN !! A může si, můžete si, říkat, jinak, či i kecat kravatu, kdož chcete, jak chcete, je to, jak píši, a.. Bude to, jak píši. A NE jinak. Nebo si v tom snad.. kdos, krom výše zmíněných, také Libujete ?? ¦¦ iRozhlas.cz: Půjčku má polovina mladých do 30 let. Nejčastěji se zadlužují kvůli bydlení nebo nákupu auta | iROZHLAS - spolehlivé zprávy


**